miércoles, 23 de diciembre de 2009

resum treball Google Docs

Google Docs

Oficialment Google Docs és un programa gratuït basat en Web per crear documents en línia amb la possibilitat de col·laborar en grup.
Inclou un procesador de text, una fulla de càlcul, un programa de presentació bàsic i un editor de formularis destinats a enquestes .
Es poden crear documents de text, fulles de càlcul, presentacions i bases de dades des de la mateixa aplicació o importar-los utilitzant la seva unió o enviant-los utilitzant correu electrònic. Els arxius s’emmagatzemen en els servidors de Google . els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic .
Durant l’edició dels documents , aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d’informació.
Un altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més a més de poder-los compartir amb molts usuaris al mateix temps.
Aquest lloc es va originar una vegada comprat l’editor en línia Writely per part de Google.
Existeixen limitacions a l’hora d’utilitzar documents per cada conte . els documents de text només poden tenir fins a 500KB més 2MB per imatges incrustades. Cada fulla de càlcul pot tenir fins a 10.000 files, 256 columnes, 100.000 celes i 40 fulles. Només es poden obrir fins a 11 fulles al mateix moment, i només es poden importar presentacions de fins a 10MB.


Nosaltres a classe de TIC varem haver de fer una pràcica per conèixer el google Docs:

La primera pràctica : va ser crear i compartir un document de text. Una persona del grup va crear un document; Els portàtils canvien a manera d'estudiar a l'escola. Un cop creat ha anat a comparteix , invita usuaris i va posat les direccions de totes les companyes juntament amb la del professor Jordi Simón, per tal de que nosaltres i ell poguessim escriure i col·laborar en el document.
Jo personalment vaig aportar una fotogràfia d'uns nens a escola treballant amb l'ordinador.


La segona pràctica: era crear una presentació que l'havem d'utilitzar com a eina de comunicaciói compartir-la amb tots els membres del grup. En el nostre cas, varem seguir amb el tema escollit anteriorment.

La tercera pràctica: va ser crear un full de càlcul i un formulari. La finalitat amb la que nosaltres utlitzem un full de càlcul , és de recollir dades numèriques per fer després càlculs i gràfiques a partir d'aquestes dades.
En aquest qüestionari se'ns presentaven tres qüestions que feien referència a la presentació de l'exercici anterior. Un cop fet el formulari el vam desar i publicar.
Una de nosaltes, el va enviar a totes les membres del grup, i un cop el rebiem l'haviam de contestar i publicar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario